Naken – En fotoblogg

En liten déjà vu i Prag

I höstas besökte jag och respektive Prag under en weekend. När vi besökte Letna Park för att kolla på utsikten och beskåda sockeln som den gigantiska Stalin-statyn stod på fick jag en déjà vu. Nästan lite kusligt.

Kolla trappan som en gång ledde upp till Stalin. Jag har markerat ett klistermärke som det står ”Madnes” på. Nånstans, någon gång hade jag sett ett sånt här märke på en liknande trappa. Men jag visste inte var. Så jag fotade trappan för säkerhets skull.

Efter ett par månader kom jag på det då jag surfade runt på nude-in-public.com.
Detta är en trevlig sida med snygga tjejer som klär av sig nakna offentligt och spatserar runt i europeiska storstäder såsom Prag, Berlin och Barcelona. Allt gjort med glimten i ögat. Smakprov kommer.


Som ni ser så hade jag sett märket förut. Tog bara ett tag att komma på det! Modellen heter Chrissy Fox och vi får nog återkomma till henne mera.

Såhär såg det ut mellan 1955 och 1962. Jag föredrar Chrissy Fox framför Stalin alla dagar i veckan.